Warta

Warta

  • Mobil EV Yunlong

    Mobil EV Yunlong

    Yunlong langkung ti dua kali kauntungan bersih Q3 na $ 3,3 juta, hatur nuhun kana paningkatan pangiriman kendaraan sareng pertumbuhan kauntungan di bagian séjén bisnis.Kauntungan bersih perusahaan naék 103% dina sataun tina $ 1.6 juta dina Q3 2021, sedengkeun pendapatan naék 56% kana catetan $ 21.5 juta.Pangiriman kendaraan kalebet ...
    Maca deui
  • Efisiensi kendaraan listrik EEC cahaya dina pangiriman mil terakhir

    Efisiensi kendaraan listrik EEC cahaya dina pangiriman mil terakhir

    Pamaké kota bungah nerapkeun solusi e-commerce anu nyaman sareng hemat waktos salaku alternatif pikeun mésér tradisional.Krisis pandémik ayeuna ngajantenkeun masalah ieu langkung penting.Éta sacara signifikan ningkatkeun jumlah operasi angkutan di daérah kota, sabab unggal pesenan kedah dikirimkeun ...
    Maca deui
  • kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

    kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

    Sateuacan jalan ka EEC-speed low kandaraan listrik, pariksa naha rupa lampu, méter, tanduk jeung indikator jalan bener;pariksa indikasi méteran listrik, naha daya batré cukup;pariksa naha aya cai dina beungeut controller jeung motor, sarta ...
    Maca deui
  • Truk mini listrik - nganteurkeun barang ti gudang ka bumi - tiasa ngadamel bédana anu ageung sareng bersih

    Truk mini listrik - nganteurkeun barang ti gudang ka bumi - tiasa ngadamel bédana anu ageung sareng bersih

    Nalika treuk solar sareng gas ngan ukur sabagian leutik kendaraan di jalan sareng jalan raya urang, aranjeunna ngahasilkeun polusi iklim sareng hawa anu ageung.Di komunitas anu paling kapangaruhan, treuk ieu nyiptakeun "zona maot" solar kalayan masalah pernapasan sareng jantung anu langkung parah.Sabudeureun ...
    Maca deui
  • Kumaha ngajaga batré mobil listrik haneut dina usum tiis?

    Kumaha ngajaga batré mobil listrik haneut dina usum tiis?

    Kumaha leres ngecas kendaraan listrik dina usum tiis?Inget 8 tips ieu: 1. Ningkatkeun jumlah kali ngecas.Lamun maké kandaraan listrik, ulah ngecas batré lamun batré kandaraan listrik teu boga listrik pisan.2. Nalika ngecas dina urutan, nyolok dina pl...
    Maca deui
  • Kandaraan listrik EEC EEC tiasa ngeusi batre di bumi, di tempat damel, nalika anjeun di toko.

    Kandaraan listrik EEC EEC tiasa ngeusi batre di bumi, di tempat damel, nalika anjeun di toko.

    Kauntungannana kandaraan listrik EEC nyaéta seueur anu tiasa dicas deui dimana waé tempatna, naha éta bumi anjeun atanapi terminal beus.Hal ieu ngajadikeun EEC kandaraan listrik solusi alus keur treuk jeung beus armada nu balik rutin ka depot sentral atawa pakarangan.Salaku langkung EEC listrik v ...
    Maca deui
  • Naon sertifikasi EEC?Jeung visi Yunlong urang.

    Naon sertifikasi EEC?Jeung visi Yunlong urang.

    Sertifikasi EEC (sertipikat E-mark) nyaéta pasar umum Éropa.Pikeun mobil, lokomotif, kendaraan listrik sareng suku cadang kaamananna, bising sareng gas knalpot kedah saluyu sareng Diréktif Uni Éropa (EEC Directives) sareng Komisi Ékonomi pikeun Peraturan Éropa ...
    Maca deui
  • Numpak beca listrik EEC di dunya robah kiwari

    Numpak beca listrik EEC di dunya robah kiwari

    Jarak fisik, pikeun seueur urang, hartosna ngarobih rutinitas sapopoé salaku cara pikeun ngirangan kontak anu caket sareng jalma sanés.Ieu tiasa hartosna anjeun nyobian ngahindarkeun rapat anu langkung ageung sareng tempat-tempat rame sapertos subway, beus atanapi karéta, ngalawan pangjurung pikeun sasalaman, ngawatesan kontak anjeun ...
    Maca deui
  • EEC L7e angkutan listrik treuk pickup express pikeun pangiriman mil panungtungan

    EEC L7e angkutan listrik treuk pickup express pikeun pangiriman mil panungtungan

    Dina taun-taun ayeuna, kalayan naékna booming balanja online, transportasi terminal janten.Truk pickup roda opat listrik Express parantos janten alat anu teu tiasa diganti dina pangiriman terminal kusabab genah, kalenturan sareng béaya rendah.Penampilan bodas beresih jeung beresih, lega...
    Maca deui
  • Sajarah singket tina EEC Electric Utility Vehicle

    Sajarah singket tina EEC Electric Utility Vehicle

    Ngembangkeun kandaraan listrik balik deui ka 1828. Kandaraan utiliti listrik munggaran dipaké pikeun komersil atawa aplikasi nu patali jeung pagawean leuwih ti 150 sababaraha taun ka pengker nalika gerbong listrik munggaran diwanohkeun di Inggris salaku sarana alternatif transportasi-speed low.Dina mangsa pasca perang ...
    Maca deui
  • Pilih produsén kendaraan listrik anu kuat sareng sertifikasi EEC.

    Pilih produsén kendaraan listrik anu kuat sareng sertifikasi EEC.

    Kalayan kamekaran masarakat sareng paningkatan standar hirup, kendaraan listrik EEC parantos ngamimitian ngalebetkeun rébuan rumah tangga salaku alat transportasi anu populer di Éropa sareng janten kakuatan utama di jalan.Tapi aya prinsip survival of the fittest di sagala widang, sarta th ...
    Maca deui
  • Kandaraan listrik kalayan sertifikasi EU EEC anu diproduksi ku Yunlong

    Kandaraan listrik kalayan sertifikasi EU EEC anu diproduksi ku Yunlong

    Sertifikasi EEC kendaraan listrik mangrupikeun sertifikasi jalan anu wajib pikeun ékspor ka EU, sertifikasi EEC, ogé disebut sertifikasi COC, sertifikasi WVTA, persetujuan jinis, HOMOLOGATIN.Ieu hartina EEC lamun ditanya ku konsumén.Dina 1 Januari 2016, standar anyar 168/2013 wa...
    Maca deui