spanduk

produk

  • EEC L2e Electric kabin Car-H1

    EEC L2e Electric kabin Car-H1

    EEC L2e Electric Cabin Car-H1 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Ieu cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & ngamuat:5 Unit pikeun 1 * 20GP;14 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil-L1

    EEC L2e Electric kabin Mobil-L1

    Kantos ningali cuaca sareng pasrah diri ka dinten di jero ruangan?Dupi anjeun ngabayangkeun aya hiji model bisa ngantep anjeun hirup hirup anjeun kalawan kamerdikaan lengkep datangna angin, hujan atawa caang. Yunlong Electric Tricycle-L1 nawarkeun teu ngan kabebasan mobil Tricycle méwah, tapi kanyamanan ogé.Naha éta baseuh sareng berangin atanapi dinten usum panas anu haneut, kabin tahan karat mangrupikeun panyalindungan anu anjeun peryogikeun tina cuaca anu teu kaduga, sareng manaskeun dina dasbor mangrupikeun pamanasan usum tiris wilujeng sumping.

    Posisi:Teu siga sabagéan ageung beca, Beca Listrik-L1 kami ngamungkinkeun perjalanan katutup anu nyaman sareng garing dina sadaya kaayaan cuaca.Ieu ciri hiji manaskeun tetep anjeun haneut dina maranéhanana poé wintery brisk na wipers windscreen & de-mister pikeun visibility.It jelas ogé hadir kalawan gantung ultra-lemes jeung korsi adjustable, anjeun bisa dijamin numpak sepi tur nyaman.

    Istilah pamayaran:T / T atanapi L / C

    Packing & Loading: 2Hijian pikeun 1 * 20GP;9 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-L2

    EEC L6e Electric kabin Car-L2

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Kami parantos mendakan solusi sareng korsi 2 anu luar biasa ieu dina mobil panumpang listrik hareup kalayan homologasi EEC L6e.Mobil listrik EEC enol-émisi sadaya-listrik ieu pasti bakal kéngingkeun nalika ngagulung ka rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HC.

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Electric Tricycle-J3

    Yunlong EEC L2e beca listrik-J3 mangrupa beca sadaya-listrik nu bisa mawa 2-3 jalma, éféktif minuhan kaperluan kulawarga pikeun kaluar.Mibanda penampilan geulis, kinerja alus sarta kaamanan tinggi.Bisa ngarambat 70-80 kilométer dina hiji muatan, jeung laju maksimum nyaéta 45km/jam.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Ieu cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric Tricycle-Q1

    EEC L2e Electric Tricycle-Q1

    Yunlong EEC L2e Electric Tricycle-Q1 mangrupikeun konseptual sadaya kendaraan roda tilu listrik anu gaduh kelincahan sapertos motor tapi kalayan kaamanan sapertos mobil.Unit ieu dirancang kalayan kanyamanan sarta aman, anjeun tiasa ngajalankeun sabudeureun kota kalawan agility bari emitting enol émisi kacemar.Ieu alternatif idéal pikeun kandaraan durukan.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-Q2

    EEC L6e Electric kabin Car-Q2

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Wegeus kapanggih solusi kalawan anyar endah ieutanagalistrikmobil kabin jeung EEC L6e homologation.Ieu sadaya-listrik enol-émisiEECL6e kandaraan listrik pasti bakal ngahurungkeun huluna sakumaha eta gulung ka handap rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-X9

    EEC L6e Electric kabin Car-X9

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Wegeus kapanggih solusi kalawan endah ieu2 korsi di hareuplistrikmobil panumpang jeung EEC L6e homologation. Thissadaya-listrik enol-émisiEEC mobil listrikpasti bakal ngahurungkeun huluna sakumaha eta gulungan handap rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, abdit nawarkeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

  • EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

    EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

    mobil panumpang listrik Yunlong urang Pony kalawan persetujuan EEC L7e, speed max bisa ngahontal 90Km / h, mangrupakeun mobil mini kalayan spasi interior heran badag.Ieu 2 korsi hareup atawa 4 korsi, low ongkos kapamilikan ngajadikeun eta pilihan populér pikeun maranéhanana néangan hiji mobil dipercaya jeung affordable.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.

    Posisi:Mobil kadua pikeun kulawarga, cocog pikeun perjalanan kota pondok.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat: 2 Unit pikeun 20GP,5Unit pikeun 1 * 40HC, RoRo

  • 5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

    5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

    Yunlong urang 5 panto 4 korsi mobil panumpang listrik-Brumby, nyaéta mobil mini jeung spasi interior heran badag.Biaya kapamilikan anu murah janten pilihan anu populer pikeun anu milari mobil anu dipercaya sareng hargana.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.

  • EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

    EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

    Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.J4-C mangrupikeun desain énggal pikeun solusi mil terakhir.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Positioning: Pikeun solusi mil panungtungan, solusi idéal pikeun logistik jeung distribusi angkutan barang ramah-eco & transportasi

    Istilah pamayaran: T / T atanapi L / C

    Packing & Loading: 8 unit pikeun 40HC.

  • EEC N1 Electric kargo Van-Evango

    EEC N1 Electric kargo Van-Evango

    Listrik Yunlongkandaraan kargo listrik kalawan EEC N1 persetujuandirancang husus pikeun sakabéh aplikasi dimana reliabiliti, speed max 80Km / h, rentang 280Km, kualitas manufaktur sarta desain fungsional anu prioritas.Kendaraan listrik ieuishasil tina taun pangalaman jeung tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeunlogistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat:1 unit pikeun 20GP;2 unit pikeun 40HC;RORO

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2