spanduk

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Electric Tricycle-J3

    Yunlong EEC L2e beca listrik-J3 mangrupa beca sadaya-listrik nu bisa mawa 2-3 jalma, éféktif minuhan kabutuhan hiji kulawarga kaluar.Mibanda penampilan geulis, kinerja alus sarta kaamanan tinggi.Bisa ngarambat 70-80 kilométer dina muatan tunggal, jeung laju maksimum nyaéta 35km/jam.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Mobil -X5

    EEC L6e Electric kabin Mobil -X5

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

  • EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Solusi idéal pikeun logistik sarta ramah-eco distribution angkutan barang & transportasi.Pangiriman mil panungtungan sarta solusi logistik.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

    EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

  • EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Solusi idéal pikeun pangiriman dahareun jeung logistik ranté tiis & transportasi di kota, kompak pikeun mindahkeun gampang di puseur kota.

  • EEC L6e Electric kabin Car-Y4

    EEC L6e Electric kabin Car-Y4

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil -Y3

    EEC L2e Electric kabin Mobil -Y3

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning:Pikeun nyetir jarak pondok sareng komuter sapopoé. Ieu nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.