EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

produk

EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.J4-C mangrupikeun desain énggal pikeun solusi mil terakhir.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

Positioning: Pikeun solusi mil panungtungan, solusi idéal pikeun logistik jeung distribusi angkutan barang ramah-eco & transportasi

Istilah pamayaran: T / T atanapi L / C

Packing & Loading: 8 unit pikeun 40HC.


Rincian produk

Tag produk

EEC L6e-BU Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

J4-C

1

Parameter

L * W * H (mm)

2750*1100*1510

2

Dasar kabayang (mm)

2120

3

Max.Laju (Km/h)

45

4

Max.Jarak (Km)

100-120

5

Kapasitas (Jalma)

1

6

Beurat Curb (Kg)

310

7

Jarak Tanah Min. (mm)

160

8

Ukuran Kotak Kargo (mm)

875*1080*995

9

Beban Dipeunteun (Kg)

300

10

Modeu setir

Setir Tengah

11

Sistim kakuatan

A/C Motor

5 kw

12

Batré Litium

Batré LiFePo4 72V / 120Ah

13

Waktu Ngecas

2-3 jam (220V)

14

Charger

Calakan carjer

15

Sistem marake

Tipe

Sistim hidrolik

16

Hareupeun

Disk

17

Tukangeun

kendang

18

Sistim gantung

Hareupeun

bebas DoubleWishbone

19

Tukangeun

Axle Rear terpadu

20

Gantung kabayang

Ban

hareup 125/65-R12 pungkur 135/70-R12

21

Roda Rim

Rim Aluminium

22

Alat Fungsi

Mutil-média

MP3 + Kaméra Mundur

23

Konci Tengah

Tingkat Otomatis

24

Hiji Tombol Mimitian

Tingkat Otomatis

25

Panto & Jandéla Listrik

2

26

Skylight

Manual

27

Korsi

Kulit

28

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir

29

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd.

acvsdv (3)
acvsdv (2)
acvsdv (1)

1. Batré:72V120AH LieuBatré, Kapasitas batré ageung,120km daya tahan mileage, gampang pikeun ngarambat.

2. Motor:5000W-speed tinggi motor, roda pungkur drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 40km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat prestasi climbing.

3. Sistem rem:Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

5. Dasbor:Dasbor definisi tinggi, lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat.Gampang ningali inpormasi sapertos laju sareng kakuatan, mastikeun kamajuan nyetir lancar.

6. Ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman,greatly enhancing kaamanan jeung stabilitas.

7. Panutup plastik:The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

8. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

9.Interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

10.Panto&Windows:Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

11. Kaca hareup: 3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12. Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

13. Hub Roda Aluminium:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

14. Pigura & Chassis:GB Standar Steel, beungeut handapeun pickling & poto nyarios jeung perlakuan korosi-tahan pikeun mastikeun drive rasa alus teuing jeung cicing jeung solidity.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.