spanduk

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Solusi idéal pikeun logistik sarta ramah-eco distribution angkutan barang & transportasi.Pangiriman mil panungtungan sarta solusi logistik.

  • EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Solusi idéal pikeun pangiriman dahareun jeung logistik ranté tiis & transportasi di kota, kompak pikeun mindahkeun gampang di puseur kota.