spanduk

produk

  • EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

    EEC L6e Electric Cargo Car J4-C

    Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.J4-C mangrupikeun desain énggal pikeun solusi mil terakhir.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Positioning: Pikeun solusi mil panungtungan, solusi idéal pikeun logistik jeung distribusi angkutan barang ramah-eco & transportasi

    Istilah pamayaran: T / T atanapi L / C

    Packing & Loading: 8 unit pikeun 40HC.

  • EEC N1 Electric kargo Van-Evango

    EEC N1 Electric kargo Van-Evango

    Listrik Yunlongkandaraan kargo listrik kalawan EEC N1 persetujuandirancang husus pikeun sakabéh aplikasi dimana reliabiliti, speed max 80Km / h, rentang 280Km, kualitas manufaktur sarta desain fungsional anu prioritas.Kendaraan listrik ieuishasil tina taun pangalaman jeung tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeunlogistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat:1 unit pikeun 20GP;2 unit pikeun 40HC;RORO

  • Kargo listrik Van-ngahontal

    Kargo listrik Van-ngahontal

    Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Jangkauan modél nyaéta 2 korsi hareup, speed maksimum nyaéta 70Km / h, rentang maksimum nyaéta 150Km.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.