EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

produk

EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

mobil panumpang listrik Yunlong urang Pony kalawan persetujuan EEC L7e, speed max bisa ngahontal 90Km / h, mangrupakeun mobil mini kalayan spasi interior heran badag.Ieu 2 korsi hareup atawa 4 korsi, low ongkos kapamilikan ngajadikeun eta pilihan populér pikeun maranéhanana néangan hiji mobil dipercaya jeung affordable.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.

Posisi:Mobil kadua pikeun kulawarga, cocog pikeun perjalanan kota pondok.

Syarat pembayaran:T/Tor L/C

Bungkusan & ngamuat: 2 Unit pikeun 20GP,5Unit pikeun 1 * 40HC, RoRo


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

Panda (1)

Posisi:Mobil kadua pikeun kulawarga, cocog pikeun perjalanan kota pondok.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & ngamuat:1 unit pikeun 20GP, 4 Unit pikeun 1 * 40HC, RoRo

1. Batré:102.4V 134Ah Litium Beusi Fosfat batré, kapasitas batré badag, 150km daya tahan mileage, gampang pikeun ngarambat.

2. Motor:13Kw PMS Motor, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 90km / h, kuat sarta buktina cai, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:Disc hareup jeung kendang pungkur kalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

Panda (2)
Panda (3)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:Conjoined Layar Besar, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

7. Ban:R13 Ngendelkeun sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, Korsi tiasa adjustment multi arah dina opat cara, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

10.Panto & Jandela:Panto jeung jandéla listrik mobil-grade merenah, ngaronjatkeun kanyamanan mobil.

Panda (4)
Panda (5)
Panda (6)
Panda (7)
Panda (8)
Panda (9)

11. Kaca hareup: 3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12. Multimédia: Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

13.SuSistim pangsiun: Suspénsi hareup nyaéta ganda wishbone gantung mandiri jeung gantung pungkur nyaéta daun spring gantung gantung kalawan struktur basajan tur stabilitas alus teuing, noise handap, leuwih awét sarta dipercaya.

14. Pigura & Chassis:Struktur anu didamel tina pelat métal tingkat otomatis dirancang.Puseur gravitasi low platform kami ngabantosan nyegah rollover sareng ngajaga anjeun percaya diri nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

Panda (10)
Panda (11)

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L7e-CU Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

Panda

1

Parameter

L * W * H (mm)

3060*1480*1585

2

 

Dasar kabayang (mm)

2050

3

 

Trackbase Hareup/Patukangan(mm)

1290/1290

4

 

Laju Max (km/h)

90

5

 

Max.Jarak (Km)

150-170

6

 

Kapasitas (Jalma)

2

7

 

Beurat Kerb (Kg)

600

8

 

Jarak Tanah Min. (mm)

145

9

 

Struktur awak

3 Panto jeung 2-4 Korsi Full Bearing Awak

10

 

Kapasitas Muatan (Kg)

400

11

 

Nanjak

> 20%

12

 

Modeu setir

Leungeun Kénca nyetir

13

Sistim kakuatan

Motor

13Kw PMS Motor

14

 

Total Kapasitas Batré (kW·h)

13.7

15

 

Tegangan Dipeunteun (V)

102.4

16

 

Kapasitas Batré (Ah)

134

17

 

Jenis Batré

Batré Litium Beusi Fosfat

18

 

Waktu Ngecas

6-8 jam

19

 

Jenis nyetir

RWD

20

Sistem ngerem

Hareupeun

Disk

21

 

Tukangeun

kendang

22

 

Parkir

Parkir suku

23

Sistim gantung

Hareupeun

McPherson gantung bebas

24

 

Tukangeun

Panangan Non-bebas Gantung

25

Sistem kabayang

Ukuran Ban

155/65 R13

26

 

Roda Rim

Waja Rim + Rim Cover

27

Sistim éksternal

Lampu

Lampu Halogén

28

 

Bewara ngerem

Lampu Rem Posisi Luhur

29

 

Antenna Shark Fin

Antenna Shark Fin

30

Sistim interior

Mékanisme Slip Shifting

Biasa

31

 

Layar 10,25 inci

Conjoined layar badag

32

 

Lampu Bacaan

Sumuhun

33

 

Panonpoé Panonpoé

Sumuhun

34

Alat Fungsi

ABS

ABS + EBD

35

 

Panto & Jandéla Listrik

2

36

 

AC

Otomatis

37

 

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

38

 

Beubeur Seat Supir Unfasten Bewara

Sumuhun

39

 

Konci setir

Sumuhun

40

 

Fungsi Anti lamping

Sumuhun

41

 

Konci Tengah

Sumuhun

42

 

Éléktronik Power marake

Sumuhun

43

 

Éléktronik Power Steering

Sumuhun

44

 

Port Ngecas Standar EU sareng Bedil Ngecas (Digunakeun Di Imah)

Sumuhun

45

Pilihan Warna

Bodas, pink, biru, cyan, kulawu

46

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami