5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

produk

5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

Yunlong urang 5 panto 4 korsi mobil panumpang listrik-Brumby, nyaéta mobil mini jeung spasi interior heran badag.Biaya kapamilikan anu murah janten pilihan anu populer pikeun anu milari mobil anu dipercaya sareng hargana.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

112 (1)

1. Batré:102.4V 148Ah Litium Beusi Fosfat batré, kapasitas batré badag, 150km daya tahan mileage, gampang pikeun ngarambat.

2. Motor:15Kw PMS Motor, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 90km / h, kuat sarta buktina cai, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:Disc hareup jeung kendang pungkur kalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:Conjoined Layar Besar, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

7. Ban:R13 Ngendelkeun sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

112 (2)
112 (3)

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, Korsi tiasa adjustment multi arah dina opat cara, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

10.Panto & Jandela:Panto jeung jandéla listrik mobil-grade merenah, ngaronjatkeun kanyamanan mobil.

11.Kaca hareup: 3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12. Multimédia: Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

13.SuSistim pangsiun: Suspénsi hareup nyaéta ganda wishbone gantung mandiri jeung gantung pungkur nyaéta daun spring gantung gantung kalawan struktur basajan tur stabilitas alus teuing, noise handap, leuwih awét sarta dipercaya.

14. Pigura & Chassis:Struktur anu didamel tina pelat métal tingkat otomatis dirancang.Puseur gravitasi low platform kami ngabantosan nyegah rollover sareng ngajaga anjeun percaya diri nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

112 (4)

Spésifikasi Téknis Produk

Posisi:Mobil kadua pikeun kulawarga, cocog pikeun perjalanan kota pondok.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & ngamuat:3 Unit pikeun 1 * 40HC, RoRo

Spésifikasi Téknis Standar

No.

Konfigurasi

Barang

Brumby

1

Parameter

L * W * H (mm)

3532*1498*1605

2

Dasar kabayang (mm)

2275

3

Trackbase Hareup/Patukangan(mm)

1290/1290

4

Laju Max (km/h)

100

5

Max.Jarak (Km)

172

6

Kapasitas (Jalma)

4

7

Beurat Kerb (Kg)

830

8

Struktur awak

5 Panto jeung 4 Korsi Full Bearing Awak

9

Kapasitas Muatan (Kg)

500

10

Nanjak

≥20%

11

Modeu setir

Leungeun Kénca nyetir

12

Sistim kakuatan

Motor

15Kw PMS Motor

13

Total Kapasitas Batré (kW·h)

15.12

14

Tegangan Dipeunteun (V)

102.4

15

Kapasitas Batré (AH)

148

16

Jenis Batré

Batré Litium Beusi Fosfat

17

Waktu Ngecas

6-8 jam

18

Jenis nyetir

RWD

19

Sistem ngerem

Hareupeun

Disk

20

Tukangeun

kendang

21

Parkir

Parkir suku

22

Sistim gantung

Hareupeun

McPherson gantung bebas

23

Tukangeun

Tilu - Patalina non - Gantung Mandiri

24

Sistem kabayang

Ukuran Ban

155/65 R13

25

Roda Rim

Waja Rim + Rim Cover

26

Sistim éksternal

Lampu

Lampu Halogén

27

Bewara ngerem

Lampu Rem Posisi Luhur

28

Antenna Shark Fin

Antenna Shark Fin

29

Sistim interior

Mékanisme Slip Shifting

Biasa

30

Layar 10,25 inci

Conjoined layar badag

31

Lampu Bacaan

Kaasup

32

Panonpoé Panonpoé

Kaasup

33

Alat Fungsi

ABS

ABS + EBD

34

360 ° Panorama

Kaasup

35

Multi-média

10,25 inci Toel layar

36

Panto & Jandéla Listrik

4

37

Kaayaan hawa

Otomatis

38

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

39

Beubeur Seat Supir Unfasten Bewara

Kaasup

40

Konci setir

Kaasup

41

Fungsi Anti lamping

Kaasup

42

Konci Tengah

Kaasup

43

Éléktronik Power marake

Kaasup

44

Éléktronik Power Steering

Kaasup

45

Lain

WIFI, Bluetooth, Telepon Interkonéksi

46

Pilihan Warna

Bodas, Héjo, Cyan

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami