spanduk

produk

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Electric Tricycle-J3

    Yunlong EEC L2e beca listrik-J3 mangrupa beca sadaya-listrik nu bisa mawa 2-3 jalma, éféktif minuhan kabutuhan hiji kulawarga kaluar.Mibanda penampilan geulis, kinerja alus sarta kaamanan tinggi.Bisa ngarambat 70-80 kilométer dina muatan tunggal, jeung laju maksimum nyaéta 35km/jam.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

    EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil -Y3

    EEC L2e Electric kabin Mobil -Y3

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning:Pikeun nyetir jarak pondok sareng komuter sapopoé. Ieu nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.