spanduk

produk

  • EEC L2e Electric kabin Car-H1

    EEC L2e Electric kabin Car-H1

    EEC L2e Electric Cabin Car-H1 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Ieu cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & ngamuat:5 Unit pikeun 1 * 20GP;14 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric kabin Mobil-L1

    EEC L2e Electric kabin Mobil-L1

    Kantos ningali cuaca sareng pasrah diri ka dinten di jero ruangan?Dupi anjeun ngabayangkeun aya hiji model bisa ngantep anjeun hirup hirup anjeun kalawan kamerdikaan lengkep datangna angin, hujan atawa caang. Yunlong Electric Tricycle-L1 nawarkeun teu ngan kabebasan mobil Tricycle méwah, tapi kanyamanan ogé.Naha éta baseuh sareng berangin atanapi dinten usum panas anu haneut, kabin tahan karat mangrupikeun panyalindungan anu anjeun peryogikeun tina cuaca anu teu kaduga, sareng manaskeun dina dasbor mangrupikeun pamanasan usum tiris wilujeng sumping.

    Posisi:Teu siga sabagéan ageung beca, Beca Listrik-L1 kami ngamungkinkeun perjalanan katutup anu nyaman sareng garing dina sadaya kaayaan cuaca.Ieu ciri hiji manaskeun tetep anjeun haneut dina maranéhanana poé wintery brisk na wipers windscreen & de-mister pikeun visibility.It jelas ogé hadir kalawan gantung ultra-lemes jeung korsi adjustable, anjeun bisa dijamin numpak sepi tur nyaman.

    Istilah pamayaran:T / T atanapi L / C

    Packing & Loading: 2Hijian pikeun 1 * 20GP;9 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric Tricycle-J3

    EEC L2e Electric Tricycle-J3

    Yunlong EEC L2e beca listrik-J3 mangrupa beca sadaya-listrik nu bisa mawa 2-3 jalma, éféktif minuhan kaperluan kulawarga pikeun kaluar.Mibanda penampilan geulis, kinerja alus sarta kaamanan tinggi.Bisa ngarambat 70-80 kilométer dina hiji muatan, jeung laju maksimum nyaéta 45km/jam.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L2e Electric Tricycle-Q1

    EEC L2e Electric Tricycle-Q1

    Yunlong EEC L2e Electric Tricycle-Q1 mangrupikeun konseptual sadaya kendaraan roda tilu listrik anu gaduh kelincahan sapertos motor tapi kalayan kaamanan sapertos mobil.Unit ieu dirancang kalayan kanyamanan sarta aman, anjeun tiasa ngajalankeun sabudeureun kota kalawan agility bari emitting enol émisi kacemar.Ieu alternatif idéal pikeun kandaraan durukan.

    Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HQ.