EEC L2e Electric Tricycle-Q1

produk

EEC L2e Electric Tricycle-Q1

Yunlong EEC L2e Electric Tricycle-Q1 mangrupikeun konseptual sadaya kendaraan roda tilu listrik anu gaduh kelincahan sapertos motor tapi kalayan kaamanan sapertos mobil.Unit ieu dirancang kalayan kanyamanan sarta aman, anjeun tiasa ngajalankeun sabudeureun kota kalawan agility bari emitting enol émisi kacemar.Ieu alternatif idéal pikeun kandaraan durukan.

Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HQ.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

Q1 (1)

Posisi:Sigana mah mobil mini tapi gaduh kabin kelas luhur, aman, sareng AC, platform unik ngamungkinkeun mobil ieu nyetir pikeun ngahindarkeun lalu lintas sareng masalah parkir.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

1. Batré:Batré Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 80km, gampang dirambat.

2. Motor:1500W-speed tinggi motor, roda pungkur drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 45km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat prestasi climbing.

3. Sistem rem:Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

Q1 (4)
Q1 (6)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

5Dasbor:Pikeun mastikeun kamajuan lancar nyetir, dasbor definisi tinggi sareng lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat diterapkeun kana mobil.

6. ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kasalametan sareng stabilitas.

7. Panutup plastik:The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

8. Kursi:Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

9. interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, 、manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

10. Panto & Jandela:Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

Q1 (8)
Q1 (5)

11. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

13Hub Roda Aluminium:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

14Pigura & Chassis:Permukaan GB Standard Steel handapeun pickling & Photostatting sareng perlakuan tahan korosi pikeun mastikeun rasa drive anu saé kalayan stasioner sareng soliditas.

Q1 (2)
Q1 (3)
Q1 (9)

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L2e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

Q1

1

Parameter

L * W * H (mm)

2434 * 1255 * 1652 mm

2

 

Dasar kabayang (mm)

1600

3

 

Max.Laju (Km/h)

25 Km/h jeung 30 Km/h jeung 45 Km/h

4

 

Max.Jarak (Km)

40-50

5

 

Kapasitas (Jalma)

1-3

6

 

Beurat Kerb (Kg)

290

7

 

Jarak Tanah Min. (mm)

130

8

 

Modeu setir

Setir Tengah

9

Sistim kakuatan

A/C Motor

1,5 kw

10

 

Batré

Batré Asam Timbal 60V / 58Ah

11

 

Waktu Ngecas

6-7 jam

12

 

Charger

Calakan carjer

13

Sistem marake

Tipe

Sistim hidrolik

14

 

Hareupeun

Disk

15

 

Tukangeun

Disk

16

Sistim gantung

Hareupeun

Panundaan Mandiri

17

 

Tukangeun

Axle Rear terpadu

18

Sistem kabayang

Ban

Hareup: 130/60-13 Pungkur: 135/70-12

19

 

Roda Rim

Rim Aluminium

20

Alat Fungsi

Mutil-média

MP3 + Kaméra Balik + Bluetooth

21

 

Pamanas listrik

60V 400W

22

 

Konci Tengah

Kaasup

23

 

Skylight

Kaasup

24

 

Jandela Listrik

Tingkat Otomatis

25

 

carjer USB

Kaasup

27

 

Alarem

Kaasup

28

 

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

30

 

Rear View Eunteung

Lipat Jeung Lampu Indikator

31

 

Alas suku

Kaasup

32

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.