spanduk

produk

  • EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Mobil -X5

    EEC L6e Electric kabin Mobil -X5

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning: Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

  • EEC L6e Electric kabin Car-Y4

    EEC L6e Electric kabin Car-Y4

    Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

    Positioning:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.