spanduk

produk

  • EEC L6e Electric kabin Car-L2

    EEC L6e Electric kabin Car-L2

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Kami parantos mendakan solusi sareng korsi 2 anu luar biasa ieu dina mobil panumpang listrik hareup kalayan homologasi EEC L6e.Mobil listrik EEC enol-émisi sadaya-listrik ieu pasti bakal kéngingkeun nalika ngagulung ka rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HC.

  • EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric kabin Car-J4

    EEC L6e Electric Cabin Car-J4 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Ieu cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-Q2

    EEC L6e Electric kabin Car-Q2

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Wegeus kapanggih solusi kalawan anyar endah ieutanagalistrikmobil kabin jeung EEC L6e homologation.Ieu sadaya-listrik enol-émisiEECL6e kandaraan listrik pasti bakal ngahurungkeun huluna sakumaha eta gulung ka handap rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8Hijian pikeun 1 * 40HQ.

  • EEC L6e Electric kabin Car-X9

    EEC L6e Electric kabin Car-X9

    Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Wegeus kapanggih solusi kalawan endah ieu2 korsi di hareuplistrikmobil panumpang jeung EEC L6e homologation. Thissadaya-listrik enol-émisiEEC mobil listrikpasti bakal ngahurungkeun huluna sakumaha eta gulungan handap rues kota Éropa.

    Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, abdit nawarkeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

  • EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

    EEC L7e Electric panumpang Car-Pony

    mobil panumpang listrik Yunlong urang Pony kalawan persetujuan EEC L7e, speed max bisa ngahontal 90Km / h, mangrupakeun mobil mini kalayan spasi interior heran badag.Ieu 2 korsi hareup atawa 4 korsi, low ongkos kapamilikan ngajadikeun eta pilihan populér pikeun maranéhanana néangan hiji mobil dipercaya jeung affordable.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.

    Posisi:Mobil kadua pikeun kulawarga, cocog pikeun perjalanan kota pondok.

    Syarat pembayaran:T/Tor L/C

    Bungkusan & ngamuat: 2 Unit pikeun 20GP,5Unit pikeun 1 * 40HC, RoRo

  • 5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

    5 Panto 4 Korsi Electric Panumpang Car-Brumby

    Yunlong urang 5 panto 4 korsi mobil panumpang listrik-Brumby, nyaéta mobil mini jeung spasi interior heran badag.Biaya kapamilikan anu murah janten pilihan anu populer pikeun anu milari mobil anu dipercaya sareng hargana.Fitur kaamanan anu kuat, réliabilitas sareng pangropéa anu rendah ngajantenkeun pilihan anu sampurna pikeun saha waé anu milari mobil anu mampu milik sareng diandelkeun.