EEC L6e Electric kabin Car-J4

produk

EEC L6e Electric kabin Car-J4

EEC L6e Electric Cabin Car-J4 mangrupikeun modél énggal anu dikembangkeun sareng diproduksi ku Yunlong Company.Ieu cocog pisan pikeun manula pikeun ngarambat.Éta aman sareng nyaman, gaduh pangalaman nyetir anu saé, bebas polusi, sareng tiasa dianggo di jalan tanpa lisénsi supir, anu cocog pikeun perjalanan.

Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

EEC L6e Mobil Kabin Listrik (2)

Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Unit pikeun 1 * 20GP;10 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

1. Batré:Batré Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 80km, gampang dirambat.

2. Motor:2000W-speed tinggi motor, pungkur-roda drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 40km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat kinerja climbing.

3. Sistem rem:Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

EEC L6e Mobil Kabin Listrik (3)
EEC L6e Mobil Kabin Listrik (4)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

5. Dasbor:Dasbor definisi tinggi, lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat.Gampang ningali inpormasi sapertos laju sareng kakuatan, mastikeun kamajuan nyetir lancar.

6. Ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kasalametan sareng stabilitas.

7. Panutup plastik:The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

8. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

9. Interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, 、manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

10. Panto&Windows:Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

EEC L6e Mobil Kabin Listrik (1)
EEC L6e Mobil Kabin Listrik (5)

11. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12. Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

13. Aluminium Roda Hub:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

14. Pigura & Chassis:GB Standar Steel, beungeut handapeun pickling & poto nyarios jeung perlakuan korosi-tahan pikeun mastikeun drive rasa alus teuing jeung cicing jeung solidity.

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L6e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

J4

1

Parameter

L * W * H (mm)

2350 * 1100 * 1535mm

2

Dasar kabayang (mm)

1540

3

Max.Laju (Km/h)

45

4

Max.Jarak (Km)

70-80

5

Kapasitas (Jalma)

1-3

6

Beurat Kerb (Kg)

305

7

Jarak Tanah Min. (mm)

105

8

Modeu setir

Setir Tengah

9

Sistim kakuatan

Motor D/C

2 kw

10

Batré

Batré Asam Timbal 60V / 58Ah

11

Waktu Ngecas

5-6 jam

12

Charger

Calakan carjer

13

Sistem marake

Tipe

Sistim hidrolik

14

Hareupeun

Disk

15

Tukangeun

Disk

16

Sistim gantung

Hareupeun

Panundaan Mandiri

17

Tukangeun

Axle Rear terpadu

18

Sistem kabayang

Ban

Hareup: 120/70-12 Pungkur: 120/70-12

19

Roda Rim

Rim Aluminium

20

Alat Fungsi

Mutil-média

MP3 + Kaméra Balik + Bluetooth

21

Pamanas listrik

60V 400W

22

Konci Tengah

Kaasup

23

Skylight

Kaasup

24

Jandela Listrik

Tingkat Otomatis

25

carjer USB

Kaasup

26

konci sentral

Kaasup

27

Alarem

Kaasup

28

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

30

Rear View Eunteung

Lipat Jeung Lampu Indikator

31

Alas suku

Kaasup

32

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami