Kargo listrik Van-ngahontal

produk

Kargo listrik Van-ngahontal

Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Jangkauan modél nyaéta 2 korsi hareup, speed maksimum nyaéta 70Km / h, rentang maksimum nyaéta 150Km.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

0a4d037790ac4cb8d6352226a0253a4

1. Batré:15.12kwhLbatré itium, Kapasitas batré ageung,150km daya tahan mileage, gampang pikeun ngarambat.

2. Motor:15Kw Motor,speed maksimum bisa ngahontal 70km / h, kuat tur cai buktina, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:kabayang hareup ventilated discjeungKendang kabayang pungkurkalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:LCD layar kontrol sentral, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

02a42f6a9a96b0bb5fc5a9c7a3eda49
19dfd13907eaf1e8d19c1600a5a4fc1

7. Ban:145R12 LT 6PR ngendelkeun sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:2 korsi hareup, kulit lemes sareng nyaman, Seat tiasa multi-arah adjustment dina opat cara, sarta desain ergonomic ngajadikeun korsi nu leuwih nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

10. Panto & Jandela:Panto jeung jandéla listrik mobil-grade merenah, ngaronjatkeun kanyamanan mobil.

11. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

094bcdb0399b63582cf9e95746bf114
3372d7d3d599ae4a57f24e78274024e

12. Multimédia:Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

13. Sistem gantung:Suspénsi hareup nyaéta McPherson mandiri sareng gantung pungkur nyaéta spring daun baja vertikal kalayan struktur anu sederhana sareng stabilitas anu saé, sora anu langkung handap, langkung awét sareng dipercaya.

14. Pigura & Chassis:Struktur dijieun tina mobil-pelat logam tingkat dirancang. Puseur gravitasi low platform kami ngabantosan nyegah rollover sareng ngajaga anjeun percaya diri nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

e6b06f43213dec97c8fabdf7a7b2ac4

Spésifikasi Téknis Produk

Posisi:Pikeunlogistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T/Tor L/C

Bungkusan & ngamuat: 4unit pikeun 40HC;RORO

Spésifikasi Téknis Standar

No.

Konfigurasi

Barang

Jangkauan

1

Parameter

L * W * H (mm)

3555*1480*1760

2

Dasar kabayang (mm)

2200

3

Trackbase Hareup/Patukangan(mm)

1290/1290

4

F/R gantung(mm

460/895

5

Laju Maks (Km/h)

70

6

Max.Jarak (Km)

150

7

Kapasitas (Jalma)

2

8

Beurat Kerb (Kg)

600

9

Jarak Tanah Min. (mm)

144

10

Struktur awak

Awak Pigura

11

Kapasitas Muatan (Kg)

540

12

Nanjak

> 20%

13

Modeu setir

Leungeun Kénca nyetir

14

Sistim kakuatan

Motor

15Kw PMS Motor

15

Daya puncak (KW)

30

16

torsi puncak (Nm)

130

17

Total Kapasitas Batré (kWh)

15.12

18

Tegangan Dipeunteun (V)

102.4

19

Kapasitas Batré (Ah)

150

20

Jenis Batré

Batré Litium Beusi Fosfat

21

Waktu Ngecas

6-8 jam

22

Jenis nyetir

RWD

23

Tipe Setir

Listrik Power Steering

24

Sistem ngerem

Hareupeun

Disk

25

Tukangeun

kendang

26

Tipe rem Park

Rem leungeun

27

Sistim gantung

Hareupeun

McPherson bebas

28

Tukangeun

Spring daun baja nangtung

29

Sistem kabayang

Ukuran Ban

145R12 LT 6PR

30

Roda Rim

Waja Rim + Rim Cover

31

Sistim éksternal

Lampu

Lampu Halogén

32

Bewara ngerem

Lampu Rem Posisi Luhur

33

Antenna Shark Fin

Antenna Shark Fin

34

Sistim interior

Mékanisme Slip Shifting

Biasa

35

Lampu Bacaan

Sumuhun

36

Panonpoé Panonpoé

Sumuhun

37

Alat Fungsi

ABS

ABS + EBD

38

Panto & Jandéla Listrik

2

39

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

40

Beubeur Seat Supir Unfasten Bewara

Sumuhun

41

Konci setir

Sumuhun

42

Fungsi Anti lamping

Sumuhun

43

Konci Tengah

Sumuhun

45

Port Ngecas Standar EU sareng Bedil Ngecas (Digunakeun Di Imah)

Sumuhun

46

Pilihan Warna

Bodas, Pérak, Héjo

47

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.