3a433481b504b104add12077be2f4e6
fc582a33ff7b5c6ed8fe892f466a38d

ngeunaanus

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. didedikasikeun dina ngarancang sareng manufaktur mobil listrik énergi anyar saluyu sareng homologasi EEC L1e-L7e Éropa.Kalayan persetujuan EEC, kami ngamimitian bisnis ékspor ti 2018 dina slogan: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life.

maca deui

panasproduk

wartainpormasi

  • Mobil EV Yunlong

    21-Okt-2022

    Yunlong langkung ti dua kali kauntungan bersih Q3 na $ 3,3 juta, hatur nuhun kana paningkatan pangiriman kendaraan sareng pertumbuhan kauntungan di bagian séjén bisnis.Kauntungan bersih perusahaan naék 103% dina sataun tina $ 1.6 juta dina Q3 2021, sedengkeun pendapatan naék 56% kana catetan $ 21.5 juta.Pangiriman kendaraan kalebet ...

  • Efisiensi kendaraan listrik EEC cahaya dina pangiriman mil terakhir

    Oktober-11-2022

    Pamaké kota bungah nerapkeun solusi e-commerce anu nyaman sareng hemat waktos salaku alternatif pikeun mésér tradisional.Krisis pandémik ayeuna ngajantenkeun masalah ieu langkung penting.Éta sacara signifikan ningkatkeun jumlah operasi angkutan di daérah kota, sabab unggal pesenan kedah dikirimkeun ...

  • kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

    Sep-14-2022

    Sateuacan jalan ka EEC-speed low kandaraan listrik, pariksa naha rupa lampu, méter, tanduk jeung indikator jalan bener;pariksa indikasi méteran listrik, naha daya batré cukup;pariksa naha aya cai dina beungeut controller jeung motor, sarta ...

maca deui