spanduk 01 (2)
spanduk 08
spanduk1

ngeunaanus

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. didedikasikeun dina ngarancang sareng manufaktur mobil listrik énergi anyar saluyu sareng homologasi Éropa EEC L1e-L7e.Kalayan persetujuan EEC, kami ngamimitian bisnis ékspor ti 2018 dina slogan: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life.

maca deui

panasproduk

wartainpormasi

  • Kumaha Mobil Listrik EEC Kecepatan Luhur Ngarevolusi Perjalanan Jarak Jauh

    Méi-25-2024

    Mobil EEC Electric geus nyieun gelombang dina industri otomotif pikeun sababaraha taun ayeuna, tapi ngembangkeun panganyarna dina téhnologi ieu disetel ka revolutionize perjalanan jarak jauh.Mobil listrik-speed tinggi anu gancang gaining popularitas alatan loba mangpaat maranéhanana jeung kamampuhan pikeun nungkulan ...

  • Ngajalajah Fitur tina YUNLONG EEC Electric Tricycle

    Jan-22-2024

    Wilujeng sumping di dunya beca listrik Yunlong EEC, dimana rohangan anu lega, panyalindungan cuaca, sareng kaamanan ditingkatkeun ngahiji pikeun ngartikeun deui pangalaman perjalanan anjeun.Dirancang kalayan fokus kana kalenturan, kanyamanan, sareng kaamanan, YUNLONG EV nawiskeun sajumlah fitur anu ngajantenkeun unggal perjalanan ...

  • Warna Anyar EEC L7e Electric Vehicle Panda Sadia Ayeuna.

    Jan-09-2024

    Kusabab peluncuran EEC L7e Panda, éta geus narima perhatian sumanget jeung pujian unanimous ti sakabéh dealers.Dina pamekaran anu pikaresepeun pikeun komuter kota, nawiskeun kombinasi anu luar biasa tina desain anu ramah kota, fitur kaamanan anu ditingkatkeun, sareng perjalanan anu nyaman dugi ka opat panumpang.Ayeuna t...

maca deui