robot di pabrik mobil

Tentang Kami

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd.

Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. didedikasikeun dina ngarancang sareng manufaktur mobil listrik énergi anyar saluyu sareng homologasi EEC L1e-L7e Éropa.Kalayan persetujuan EEC, kami ngamimitian bisnis ékspor ti 2018 dina slogan: Yunlong E-cars, Electrify Your Eco Life.

Pabrik mobil listrik

Markas kami nyertakeun daérah langkung ti 700,000, boga 6 bengkel standar kaasup R & D puseur jeung dimodernisasi jeungfasilitas produksi calakan pikeun prosés produksi utama kawas stamping, las, lukisan, assembly, pikeun mastikeun kualitas produksi jeung kapasitas produksi taunan 200.000 susunan per taun.Kalayan tim anu berpengalaman sareng profésional, 20 insinyur R&D, 15 insinyur Q&A, 30 insinyur jasa sareng 200 karyawan, mobil listrik urang tiasa mumpuni sareng dijual ka sakumna dunya.Ayeuna, urang difokuskeun mobil panumpang listrik pikeun nyetir jarak pondok, pasuliwer poean pikeun ngurangan émisi karbon, sarta mobil kargo angkutan kargo listrik pikeun solusi mil panungtungan pamakéan komérsial, pangiriman atawa logistik, pikeun ngahemat ongkos kuli jeung konsumsi minyak.

Yunlong E-mobil geus hasil stepped kana pasar internasional kalawan kualitas alus teuing jeung kinerja, tambah sampurna sanggeus-jualan jasa, kami geus meunang kacida pujian ti klien, asalna ti leuwih ti 30 nagara sakuliah dunya, kawas Jerman, Denmark, Swédia, Finlandia, Perancis, Polandia, Czech, Walanda, Italia, Rusia, Ukraina, Jepang jeung Koréa Kidul jsb Urang tulus miharep bisa cooperate sareng anjeun pikeun jangka panjang win-win bisnis.

Dina eksplorasi Téhnologi Anyar, Industri Anyar, hiji gén ngembangkeun unik geus laun kabentuk, accelerating transformasi tina perusahaan manufaktur kana jasa manufaktur sarta perusahaan inovasi téhnologis, ngarah transformasi jeung ngaronjatkeun industri mobil listrik énergi anyar jeung inovasi téhnologis.

Budaya perusahaan Yunlong gaduh dampak anu ageung dina masa depan sareng pamekaran perusahaan.Visi kami nyaéta pikeun nguatkeun kahirupan éko anjeun, ngadamel dunya éko.Misi kami nyaéta pikeun terus ningkatkeun, nuturkeun sareng minuhan paménta anjeun.Nilai inti kami nyaéta Integritas, Inovasi, Kerjasama.

Kanggo inpo nu langkung lengkep ihwal urang, mangga ngarasa Luncat ka masihan shot iraha wae.

cdd4e343

Visi: Listrikkeun kahirupan éko anjeun, ngadamel dunya éko.

Misi: Terus ningkatkeun, turutan sareng minuhan paménta anjeun.

Nilai: Integritas, Inovasi, Kerjasama.

Kaunggulan Perusahaan

MIIT Cina ngumumkeun perusahaan

Kami dina daptar ti MIIT Cina, ngagaduhan kualifikasi pikeun ngarancang sareng produsén mobil listrik sareng tiasa nampi plat pendaptaran & lisénsi.

Kamampuh R&D anu kuat sareng Tim Téknis Berpengalaman

20 Insinyur R&D, 15 Insinyur Q&A, 30 Insinyur Jasa sareng 200 karyawan

Éropa EEC L1e- L7e persetujuan homologation

Sadaya mobil listrik urang ngagaduhan persetujuan EEC COC pikeun nagara-nagara Éropa.

Penjualan Profesional sareng Jasa Saatos Penjualan.

Kami nyayogikeun klien anu berharga sareng jasa pra-jualan sareng saatos penjualan profésional.

Pabrikan Produk