EEC L6e Electric kabin Car-Q2

produk

EEC L6e Electric kabin Car-Q2

Penduduk kota anu ramah lingkungan sok milarian moda transportasi anu sampurna anu aman, gancang sareng efisien.Wegeus kapanggih solusi kalawan anyar endah ieutanagalistrikmobil kabin jeung EEC L6e homologation.Ieu sadaya-listrik enol-émisiEECL6e kandaraan listrik pasti bakal ngahurungkeun huluna sakumaha eta gulung ka handap rues kota Éropa.

Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

Syarat pembayaran:T/Tor L/C

Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8Hijian pikeun 1 * 40HQ.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

Q2 (1)

Posisi:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé, éta nawiskeun anjeun pilihan angkutan anu fleksibel anu tiasa ngalih, ngajantenkeun kahirupan sapopoe anjeun langkung gampang.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & ngamuat:2 Unit pikeun 1 * 20GP;8 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

1. Batré:Batré Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 80km, gampang dirambat.

2. Motor:1500W-speed tinggi motor, roda pungkur drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 45km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat prestasi climbing.

3. Sistem rem:Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

Q2 (2)
Q2 (3)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

5Dasbor:Pikeun mastikeun kamajuan lancar nyetir, dasbor definisi tinggi sareng lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat diterapkeun kana mobil.

6. ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kasalametan sareng stabilitas.

7. Panutup plastik:The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

8. Kursi:Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

9. interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, 、manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

10. Panto & Jandela:Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

Q2 (4)

11. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

12Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

13Hub Roda Aluminium:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

14Pigura & Chassis:Permukaan GB Standard Steel handapeun pickling & Photostatting sareng perlakuan tahan korosi pikeun mastikeun rasa drive anu saé kalayan stasioner sareng soliditas.

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L6e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

Q2

1

Parameter

L * W * H (mm)

2605 * 1295 * 1610 mm

2

 

Dasar kabayang (mm)

1650

3

 

Max.Laju (Km/h)

25 Km/h jeung 30 Km/h jeung 45 Km/h

4

 

Max.Jarak (Km)

40-50

5

 

Kapasitas (Jalma)

1-3

6

 

Beurat Kerb (Kg)

341

7

 

Jarak Tanah Min. (mm)

130

8

 

Modeu setir

Setir Tengah

9

Sistim kakuatan

A/C Motor

2 kw

10

 

Batré

Batré Asam Timbal 60V / 58Ah

11

 

Waktu Ngecas

6-7 jam

12

 

Charger

Calakan carjer

13

Sistem marake

Tipe

Sistim hidrolik

14

 

Hareupeun

Disk

15

 

Tukangeun

Disk

16

Sistim gantung

Hareupeun

Panundaan Mandiri

17

 

Tukangeun

Axle Rear terpadu

18

Sistem kabayang

Ban

Hareup: 125/65-12 Pungkur: 125/65-12

19

 

Roda Rim

Rim Aluminium

20

Alat Fungsi

Mutil-média

MP3 + Kaméra Balik + Bluetooth

21

 

Pamanas listrik

60V 400W

22

 

Konci Tengah

Kaasup

23

 

Skylight

Kaasup

24

 

Jandela Listrik

Tingkat Otomatis

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami