Warta

Warta

  • Laporan kendaraan listrik laju rendah pikeun Cina

    Laporan kendaraan listrik laju rendah pikeun Cina

    Inovasi disruptive ilaharna mangrupa buzzword Silicon Valley jeung teu hiji ilahar pakait sareng diskusi pasar béngsin.1 Tapi sababaraha taun katukang di Cina geus katempo mecenghulna poténsi disruptor: low-speed kandaraan listrik (LSEVs).Kendaraan leutik ieu biasana kakurangan ...
    Maca deui
  • Truk pickup sadaya-listrik Pony ti Cina

    Truk pickup sadaya-listrik Pony ti Cina

    Truk pickup sadaya-listrik ti pabrik Cina… anjeun terang kamana ieu bade.Leres?Kacuali anjeun henteu, sabab pikap ieu asalna ti Pabrik Cina anu disebut Shandong Yunlong Eco Technologies Co., Ltd. Sareng, teu sapertos pikap anu sanés ti perusahaan anu sanés, éta parantos diproduksi.Ieu...
    Maca deui
  • Yunlong-Pony ROLLS 1.000TH MOBIL Pareum jalur produksi

    Yunlong-Pony ROLLS 1.000TH MOBIL Pareum jalur produksi

    Dina 12 Désémber 2022, mobil ka-1,000 Yunlong ngaluncurkeun jalur produksi di Basis Pabrikan Lanjutan Kadua.Kusabab produksi EV kargo pinter anu munggaran dina Mar 2022, Yunlong parantos ngarékam catetan laju produksi sareng didedikasikeun pikeun ngawangun kapasitas produksina.Mor...
    Maca deui
  • Yunlong Motors pikeun pangiriman mil panungtungan

    Yunlong Motors pikeun pangiriman mil panungtungan

    Kalayan langkung ti 50 padagang di 20 nagara di sakumna dunya, mangrupikeun merek anu henteu peryogi perkenalan.Didamel kasohor ku kendaraan listrik EEC na Mémang, di dealer na di Céko, motor Yunlong parantos ngamimitian ngalaksanakeun pesenan nganggo mobil kargo listrik mini.Tangtosna, listrik mini ieu ...
    Maca deui
  • Pikeun manula, EEC kandaraan listrik roda opat-speed low pohara alus

    Pikeun manula, EEC kandaraan listrik roda opat-speed low pohara alus

    Pikeun manula, EEC-speed low kandaraan listrik roda opat mangrupakeun sarana transportasi pohara alus, sabab model ieu mirah, praktis, aman tur nyaman, jadi populer di kalangan manula.Henteu Dinten ieu kami nyarioskeun ka anjeun warta anu saé yén Éropa parantos ngalaksanakeun pendaptaran laju rendah ...
    Maca deui
  • Laporan Pasar Global Kendaraan Listrik Low Speed

    Laporan Pasar Global Kendaraan Listrik Low Speed

    Pasar kendaraan listrik laju global diperkirakeun tumbuh tina $ 4.59 milyar dina 2021 janten $ 5.21 milyar dina 2022 dina tingkat pertumbuhan taunan sanyawa (CAGR) 13.5%.Pasar kendaraan listrik-laju rendah diperkirakeun ningkat kana $ 8.20 milyar dina 2026 dina CAGR 12.0%.Kendaraan listrik-speed rendah ...
    Maca deui
  • Listrik panungtungan mil Leyuran

    Listrik panungtungan mil Leyuran

    Yunlong pangiriman mil panungtungan wahana listrik Pony nawarkeun solusi praktis pikeun transporting jalma jeung barang, gancang jeung ongkos-efisien, dina bagian ahir lalampahan maranéhanana.Yunlong gaduh rupa-rupa kandaraan utiliti listrik pikeun dijual, siap nyumponan paménta naékna pikeun pesenan barang ...
    Maca deui
  • Tujuan Kendaraan Listrik Yunlong

    Tujuan Kendaraan Listrik Yunlong

    Tujuan Yunlong nyaéta janten pamimpin dina peralihan ka arah sistem transportasi anu lestari.Kandaraan listrik batré bakal janten alat utama pikeun ngajalankeun pergeseran ieu sareng ngaktifkeun solusi angkutan dekarbonisasi kalayan ékonomi transportasi anu langkung saé pikeun konsumén.Ngembangkeun gancang solusi listrik pikeun EEC ...
    Maca deui
  • Masa Depan Angkutan Pribadi Listrik

    Masa Depan Angkutan Pribadi Listrik

    Kami on verge revolusi lamun datang ka angkutan pribadi.Kota-kota gedé "boneka" ku jalma-jalma, hawa beuki kandel, sareng upami urang hoyong nyéépkeun kahirupan macét dina lalu lintas, urang kedah milarian jalan transportasi anu sanés.Pabrikan otomotif nuju milarian alternatif ...
    Maca deui
  • Masa Depan Angkutan Pribadi Listrik

    Masa Depan Angkutan Pribadi Listrik

    Kami on verge revolusi lamun datang ka angkutan pribadi.Kota-kota gedé "boneka" ku jalma-jalma, hawa beuki kandel, sareng upami urang hoyong nyéépkeun kahirupan macét dina lalu lintas, urang kedah milarian jalan transportasi anu sanés.Pabrikan otomotif nuju milarian alternatif ...
    Maca deui
  • Acara Yunlong Ev dina 8-13 Nov, EICMA 2022, Milan Italia

    Acara Yunlong Ev dina 8-13 Nov, EICMA 2022, Milan Italia

    Dina soré 16 Séptémber, 6 mobil acara perusahaan kami dikirim ka aula paméran di Milan.Éta bakal ditingalikeun dina EICMA 2022 dina 8-13 Nov di Milan.Dina waktos éta, para nasabah tiasa sumping ka aula paméran pikeun kunjungan caket, komunikasi, test drive sareng negosiasi.Sareng gaduh intui langkung ...
    Maca deui
  • Yunlong ngusahakeun mobil kota listrik EEC anu murah

    Yunlong ngusahakeun mobil kota listrik EEC anu murah

    Yunlong hayang mawa mobil listrik leutik anyar affordable ka pasar.Yunlong ngusahakeun mobil kota listrik EEC murah anu rencanana bakal diluncurkeun di Éropa salaku modél tingkat éntri énggal.Mobil kota bakal nandingan proyék anu sami anu dilakukeun ku mobil Minini, anu bakal ngaleupaskeun ...
    Maca deui