EEC L6e Electric kabin Car-Y4

produk

EEC L6e Electric kabin Car-Y4

Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

Positioning:Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.


  • merek:Yunlong
  • model: Y4
  • Syarat pembayaran:TT/LC
  • Syarat pangiriman:20-40 poé sanggeus narima deposit
  • Sertipikat:EEC L6e
  • Kamampuhan suplai:1000 unit/bulan
  • MOQ:1 hijian
  • Palabuhan:Ningbo, Zhejiang
  • ngamuat:4 hijian keur 1*20 GP, 10 hijian keur 1*40 GP, 10 hijian keur 1*40 HQ.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian Kandaraan

    1 (1)

    Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

    Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

    Hub Roda Aluminium:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

    Interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, 、manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

    Batré:Batré Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 80km, gampang dirambat.

    Ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kasalametan sareng stabilitas.

    Motor

    1500W motor-speed tinggi, roda pungkur drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 45km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat prestasi climbing.

    Sistim marake

    Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

    1 (4)
    1 (5)

    lampu LED

    Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

    Dasbor

    Dasbor definisi tinggi, lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat.Gampang ningali inpormasi sapertos laju sareng kakuatan, mastikeun kamajuan nyetir lancar.

    Panutup palastik

    The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

    Korsi

    Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

    Panto & Jandela

    Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

    Pigura & Chassis

    GB Standar Steel, beungeut handapeun pickling & photostatting jeung perlakuan korosi-tahan pikeun mastikeun drive rasa alus teuing jeung cicing jeung solidity.

    1 (2)

    Spésifikasi Téknis Produk

    EEC L6e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

    No.

    Konfigurasi

    Barang

    Y4

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    2460*1205*1600

    2

    Dasar kabayang (mm)

    1520

    3

    Max.Laju (Km/h)

    45

    4

    Max.Jarak (Km)

    80

    5

    Kapasitas (Jalma)

    1-2

    6

    Beurat Kerb (Kg)

    317

    7

    Jarak Tanah Min. (mm)

    160

    8

    Modeu setir

    Setir Tengah

    9

    Sistim kakuatan

    Motor D/C

    60V 1500W

    10

    Batré

    Batré Asam Timbal 58Ah

    11

    Waktu Ngecas

    8 jam (220V)

    12

    Charger

    Calakan carjer

    13

    Sistem marake

    Tipe

    Sistim hidrolik

    14

    Hareupeun

    Disk

    15

    Tukangeun

    Disk

    16

    Sistim gantung

    Hareupeun

    Panundaan Mandiri

    17

    Tukangeun

    Axle Rear terpadu

    18

    Gantung kabayang

    Ban

    hareup: 135 / 70-12 pungkur: 135 / 70-12

    19

    Hub kabayang

    Aluminium Galunggung Hub

    20

    Alat Fungsi

    Mutil-média

    MP3 + Kaméra Mundur

    21

    Pamanas listrik

    60V 400W

    22

    Konci Tengah

    Tingkat Otomatis

    25

    Skylight

    Manuel

    29

    Panto & Jandéla Listrik

    Tingkat Otomatis

    31

    Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.