EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

produk

EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

treuk mini listrik (42)

Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

1. Batré:72V 105AH Litium Beusi Fosfat Batré, kapasitas batré badag, 110km daya tahan mileage, gampang pikeun ngarambat.

2. Motor:5000W A / C motor, RWD, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 55km / h, kuat tur cai buktina, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:Disc hareup jeung kendang pungkur kalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

treuk mini listrik (43)
treuk mini listrik (44)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:LCD layar kontrol sentral, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

7. Ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, Korsi tiasa adjustment multi arah dina opat cara, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

treuk mini listrik (44)
treuk mini listrik (80)

10. Bagian pilihan:5000w motor, bemper hareup baja, rem disc Rear, hook ngerek, alloy aluminium pasisian

11. Panto&Windows:Panto jeung jandéla listrik mobil-grade merenah, ngaronjatkeun kanyamanan mobil.

12. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

13. Multimédia:Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

14. SuSistim pangsiun:Suspénsi hareup nyaéta ganda wishbone gantung mandiri jeung gantung pungkur nyaeta daun spring gantung gantung kalawan struktur basajan tur stabilitas alus teuing, noise handap, leuwih awét sarta dipercaya.

treuk mini listrik (262)
treuk mini listrik (46)

15. Pigura & Chassis:Struktur dijieun tina pelat métal tingkat otomatis dirancang.Puseur gravitasi low platform urang mantuan nyegah rollover na keepsanjeun confidently nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L7e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

Pony

1

Parameter

L * W * H (mm)

3550*1480*1490

2

Dasar kabayang (mm)

2300

3

Max.Laju (Km/h)

45

4

Max.Jarak (Km)

110

5

Kapasitas (Jalma)

2

6

Beurat Kerb (Kg)

650

7

Jarak Jarak Min (mm)

150

8

Ukuran Pick-up (mm)

1280*1430*380

9

Kapasitas Muatan (Kg)

300-500

10

Gradién (%)

≥25%~30%

11

Modeu setir

LHD atanapi RHD

12

Sistim kakuatan

A/C Motor

72V 5000W

13

Batré

Batré Litium Beusi Fosfat 105Ah

14

Waktu Ngecas

3-5 jam

15

Charger

Smart Gancang carjer

16

Sistem marake

Sistem marake

Sistim hidrolik

17

Hareupeun

Disk

18

Tukangeun

kendang

19

Marake tanjakan mantuan

Biasa

20

Service marake booster Line

Pompa vakum sareng tanki vakum

21

Rem Parkir

Rem leungeun

22

Sistim gantung

Hareupeun

Ganda wishbone gantung bebas

23

Tukangeun

Suspénsi gumantung spring daun

24

Ngadorong Axle

As pungkur integral

25

Gantung kabayang

Ban

hareup 155-R12 pungkur 155-R12

26

Hub kabayang

Kabayang baja

27

Alat Fungsi

Multi Média

Radio + layar kontrol sentral + Bluetooth + panganteur USB

28

Konci Panto

Manual

29

Exterior Rearview Eunteung adjustment

Manual

30

Wiper

Wiper ganda

31

Kursi Kursi

Tekstil

32

adjustment korsi

Regulasi opat arah

33

Sabuk kaamanan

Sabuk korsi tilu titik

34

Angkat kaca

Listrik Otomatis-tingkat

35

AC

60V 800W

36

Interior Rearview Eunteung

kaasup

 

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.