EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

produk

EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.


Rincian produk

Tag produk

Rincian Kandaraan

treuk mini listrik (42)

Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.

1. Batré:Batré Litium 72V 100AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 110km, gampang dirambat.

2. Motor:5000W A / C motor, RWD, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 55km / h, kuat tur cai buktina, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:Disc hareup jeung kendang pungkur kalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

treuk mini listrik (43)
treuk mini listrik (44)

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:LCD layar kontrol sentral, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

7. Ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:Kulit lemes sareng nyaman, Korsi tiasa adjustment multi arah dina opat cara, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

treuk mini listrik (44)
treuk mini listrik (45)

10. Bagian pilihan:Motor 7500w, bemper hareup baja, rem disc Rear, hook ngerek, alloy aluminium pasisian

11. Panto&Windows:Panto jeung jandéla listrik mobil-grade merenah, ngaronjatkeun kanyamanan mobil.

12. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

13. Multimédia:Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

14. SuSistim pangsiun:Suspénsi hareup nyaéta ganda wishbone gantung mandiri jeung gantung pungkur nyaeta daun spring gantung gantung kalawan struktur basajan tur stabilitas alus teuing, noise handap, leuwih awét sarta dipercaya.

treuk mini listrik (80)
treuk mini listrik (262)

15. Pigura & Chassis:Struktur dijieun tina pelat métal tingkat otomatis dirancang.Puseur gravitasi low platform urang mantuan nyegah rollover na keepsanjeun confidently nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

Spésifikasi Téknis Produk

EEC L7e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

Pony

1

Parameter

L * W * H (mm)

3650*1480*1490

2

Dasar kabayang (mm)

2300

3

Max.Laju (Km/h)

45

4

Max.Jarak (Km)

90-110

5

Kapasitas (Jalma)

2

6

Beurat Kerb (Kg)

650

7

Jarak Tanah Min. (mm)

150

8

Ukuran Hopper Pickup (mm)

1280*1430*380

9

Kapasitas Muatan (Kg)

300-500

10

Nanjak

≥25% -30%

11

Modeu setir

Kénca / Leungeun Katuhu nyetir

12

Sistim kakuatan

A/C Motor

5 kw

13

Batré

Batré Litium 72V 100Ah LiFePo4

14

Waktu Ngecas

7 jam (220V)

15

Charger

Calakan carjer

16

Sistem marake

Tipe

Sistim hidrolik

17

Hareupeun

Disk

18

Tukangeun

kendang

19

Sistim gantung

Hareupeun

Ganda Wishbone gantung bebas

20

Tukangeun

Daun Spring Non-bebas Gantung

21

Sistem kabayang

Ban

Hareup: 155-R12 Pungkur: 155-R13

22

Roda Rim

Rim Aluminium

23

Alat Fungsi

Multi-média

MP5 + Kaméra Balik + Bluetooth

24

Panto & Jandéla Listrik

2

25

Korsi

Kulit

26

Sabuk Kasalametan

3-titik Seat Beubeur Pikeun Supir jeung Panumpang

27

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.