EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

produk

EEC L2e Electric kabin Mobil -X2

Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

Positioning: Pikeun nyetir jarak pondok sareng pasuliwer sapopoé.Ieu nawiskeun Anjeun pilihan angkutan fléksibel nu bisa mindahkeun sabudeureun, ngajadikeun kahirupan sapopoe anjeun nyata gampang.


  • Sertipikat:EEC
  • Kamampuhan suplai:1000 unit/bulan
  • MOQ:1 hijian
  • Palabuhan:Ningbo, Zhejiang
  • Syarat pembayaran:T/TL/C
  • Syarat pangiriman:20-40 poé sanggeus narima deposit
  • ngamuat:4 unit pikeun 1 * 20'GP, 10 unit pikeun 1 * 40HQ
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian Kandaraan

    1. Batré:Batré Asam Timbal 60V58AH, Kapasitas batré ageung, jarak tempuh 80km, gampang dirambat.

    2. Motor:1500W motor-speed tinggi, roda pungkur drive, teken dina prinsip speed diferensial mobil, speed maksimum bisa ngahontal 45km / h, kakuatan kuat tur torsi badag, greatly ningkat prestasi climbing.

    3. Sistem rem:Rem Cakram Opat Roda sareng konci kaamanan mastikeun yén mobil moal lesot.Nyerep shock hidrolik greatly nyaring potholes .The kuat nyerep shock gampang adaptasi jeung bagian jalan béda.

    4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng kaca spion, langkung aman dina perjalanan wengi, kacaangan anu luhur, cahayana jauh, langkung geulis, langkung hemat energi sareng langkung hemat daya.

    5. Dasbor:Dasbor definisi tinggi, lampu lemes sareng kinerja anti gangguan anu kuat.Gampang ningali inpormasi sapertos laju sareng kakuatan, mastikeun kamajuan nyetir lancar.

    6. ban:Kandel sareng ngalegaan ban vakum ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kasalametan sareng stabilitas.

    7. Panutup plastik:The interior jeung exterior sakabeh mobil dijieunna tina bau-haratis jeung-kakuatan luhur ABS na plastik rékayasa pp, nu panyalindungan lingkungan, aman tur teguh.

    8. Kursi:Kulit lemes sareng nyaman, sudut backrest tiasa disaluyukeun, sareng desain ergonomis ngajantenkeun korsi langkung nyaman.

    9. interior:interior méwah, dilengkepan multimédia, 、manaskeun jeung konci sentral, minuhan kabutuhan béda Anjeun.

    10. Panto & Jandela:Panto listrik kelas mobil sareng jandéla sareng sunroof panoramik nyaman sareng merenah, ningkatkeun kasalametan sareng penyegelan mobil.

    11. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

    12. Multimédia:Dilengkepan MP3 sareng gambar ngabalikeun, anu langkung ramah-pamaké sareng langkung gampang dioperasikeun.

    13. Aluminium Roda Hub:dissipation panas gancang, beurat hampang, kakuatan tinggi, euweuh deformasi, leuwih aman.

    14. Rangka & Chassis:GB Standar Steel, beungeut handapeun pickling & Photostatting jeung perlakuan korosi-tahan pikeun mastikeun drive rasa alus teuing jeung cicing jeung solidity.

    Spésifikasi Téknis Produk

    EEC L2e Homologation Standar Téknis Spésifikasi

    No.

    Konfigurasi

    Barang

    X2

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    2400*1196*1610

    2

    Dasar kabayang (mm)

    1700

    3

    Max.Laju (Km/h)

    45

    4

    Max.Jarak (Km)

    80-90

    5

    Kapasitas (Jalma)

    2-3

    7

    Jarak Tanah Min. (mm)

    160

    8

    Modeu setir

    Stang Tengah

    9

    Sistim kakuatan

    Motor D/C

    1500W

    10

    Batré

    Batré Asam Timbal 60V / 58Ah

    11

    Waktu Ngecas

    8 jam

    12

    Charger

    Carjer mobil 60V 5A

     

    Ngecas Tegangan

    110V-220V

    13

    Sistem marake

    Tipe

    Sistim hidrolik

    14

    Hareupeun

    Disk

    15

    Tukangeun

    Disk

    16

    Sistem transmisi

    Otomatis

    17

    Tipe Gear

    Kontrol otomatis

    18

    Gantung kabayang

    Ban

    hareup: 135/70-R12 pungkur: 135/70-R12

    19

    Hub kabayang

    Aluminium Galunggung Hub

    20

    Alat Fungsi

    Mutil-média

    MP3 + Rear view kaméra + bluetooth

    21

    Pamanas listrik

    60V 400W

    22

    Konci Tengah

    Kaasup

    25

    Skylight

    Kaasup

    29

    Jandela Listrik

    Tingkat Otomatis

     

    carjer USB

    Kaasup

     

    konci sentral

    Kaasup

     

    Alarem

    Kaasup

     

    sabuk kaamanan

    Kaasup (hareup jeung tukang)

     

    Wiper

    Kaasup

     

    Rear view Eunteung

    Lipat, kalayan lampu indikator

     

    Dampal suku

    Kaasup


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.