produk

EEC L7e Electric Cargo Car Y2-P

Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Electrify Eco Life Anjeun!

Positioning: Solusi idéal pikeun logistik sarta ramah-eco distribution angkutan barang & transportasi.Pangiriman mil panungtungan sarta solusi logistik.


  • merek:Yunlong
  • model:Y2-P
  • Syarat pembayaran:TT/LC
  • Syarat pangiriman:20-40 poé sanggeus narima deposit
  • Sertipikat:EEC L7e
  • Kamampuhan suplai:1000 unit/bulan
  • MOQ:1 hijian
  • Palabuhan:Qindao
  • ngamuat :1 unit pikeun 1 * 20 'GP, 8 unit pikeun 1 * 40' HQ.
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian Kandaraan

    IMG_20200820_160059
    IMG_20200616_104718

    Konci sentral sareng Hiji tombol ngamimitian.

    Sistem Lampu LED:Lampu sorot LED super terang, ningkatkeun éfék visual sareng kaamanan perjalanan

    Pigura & Chassis:GB Standard Steel, handapeun pickling, photostatting jeung perlakuan tahan korosi.

    Dasbor:Alat port USB Bluetooth-ngamungkinkeun anjeun numpak happily tur greatly ningkatkeun fun nyetir.

    Windows listrik:Jandéla angkat listrik, konci panto kaamanan:, sareng kaca jandéla listrik ngahémat waktos sareng usaha.

    Panutup plastik résin ABS sareng lukisan:Sakabeh panutup kalawan ABS résin plastik, prosés cet mobil, leuwih awét.

    harti ngabalikeun gambar:Gambar ngabalikeun definisi luhur, operasi ngabalikeun visualisasi langkung merenah.

    Sistim kontrol éléktronik:Anggo sistem kontrol listrik En-power, akurat cocog sareng motor, umur batre langkung panjang.

    Sistem rem:Fungsi anti slipping pikeun nyegah kacilakaan kaamanan disababkeun ku kandaraan slipping uphill sarta ngaronjatkeun kaamanan wahana

    Motor AC (3000W)

    Motor AC kalayan fungsi tahan otomatis, kuat sareng tahan cai, noise langkung handap, teu aya sikat karbon, bebas pangropéa.

    Batré Litium Beusi Fosfat

    BMS Sistim manajemén batré calakan, Bisa jadi ngawaskeun jauh, kakuatan otomatis pareum sanggeus muatan pinuh

    J2-F

    Sistim gantung

    As hareup jeung gantung mangrupakeun gantung bebas, struktur basajan tur stabilitas alus teuing.As pungkur terpadu, perumahan as dilas ku tube baja seamless, noise handap, leuwih awét sarta dipercaya.

    Sababaraha jinis Cargo Box pikeun dipilih

    J2-F3

    Kotak Logistik - Panel sélular (sisi kabuka atanapi jangjang kabuka)

    Ukuran: 1635 * 1345 * 1058mm
    kalawan kakuatan komprehensif, lalawanan bending, kakuatan luhur, kapasitas bearing kuat,

    Hopper alloy aluminium

    Ukuran: 1635 * 1345 * 400mm
    Sanggeus perlakuan panas sarta alloying strengthening.

    Kotak Kargo Pilihan-Dilengkepan ku sistem pendingin sareng sistem pemanasan.

    Ukuran: 1635 * 1345 * 1058mm
    Desain sistem cooling pikeun buah, sayur, kadaharan ti laut, inuman, angkutan ubar, ti -18 ℃ nepi ka 10 ℃;Desain sistem pemanasan pikeun takeaway, suhu ti 40 ℃ nepi ka 60 ℃. Kotak kargo bisa dibagi jadi dua spasi, hiji keur cooling sarta hiji keur pemanasan.

    Spésifikasi Téknis Produk

    EEC L7e-CU Homologation Standar Téknis Spésifikasi

    No.

    Konfigurasi

    Barang

    Y2-P

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    3600*1345*1765

    2

    Dasar kabayang (mm)

    2375

    3

    Jarak Tanah Min. (mm)

    160

    4

    Max.Laju (km/h)

    52

    5

    Max.Jarak (km)

    80-100

    6

    Kapasitas (jalma)

    1

    7

    Beurat Curb (kg)

    405

    8

    Ukuran Kotak Kargo (mm)

    1635*1150*1058

    9

    Beban dipeunteun (kg)

    500

    10

    Modeu setir

    Setir Tengah

    11

    Sistim kakuatan

    A/C Motor

    60V 4000W

    12

    Batré Litium

    Batré LiFePo4 105Ah

    13

    Waktu Ngecas

    2-3 jam (220V)

    14

    Charger

    Calakan carjer

    15

    Sistem marake

    Tipe

    Sistim hidrolik

    16

    Hareupeun

    Disk

    17

    Tukangeun

    kendang

    18

    Sistim gantung

    Hareupeun

    Panundaan Mandiri

    19

    Tukangeun

    Axle Rear terpadu

    20

    Gantung kabayang

    Ban

    hareup 135/70-R12 pungkur 145/70-R12

    21

    Hub kabayang

    Aluminium Galunggung Hub

    22

    Alat Fungsi

    Mutil-média

    MP3 + Kaméra Mundur

    23

    Konci Tengah

    Tingkat Otomatis

    24

    Hiji Tombol Mimitian

    Tingkat Otomatis

    25

    Panto & Jandéla Listrik

    2

    26

    Skylight

    Manual

    27

    Korsi

    Kulit

    28

    Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus dina nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.