EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

produk

EEC L6e Electric Cargo Car Y2-C

Filosofi Operasi: Yunlong E-mobil, Électrify Eco Life Anjeun!

Positioning: Solusi idéal pikeun pangiriman dahareun jeung logistik ranté tiis & transportasi di kota, kompak pikeun mindahkeun gampang di puseur kota.


  • merek:Yunlong
  • model:Y2-C
  • Syarat pembayaran:TT/LC
  • Syarat pangiriman:20-40 poé sanggeus narima deposit
  • Sertipikat:EEC L6e
  • Kamampuhan suplai:1000 unit/bulan
  • MOQ:1 hijian
  • Palabuhan:Qindao
  • ngamuat :2 unit pikeun 1 * 20 'GP, 8 unit pikeun 1 * 40 HQ
  • Rincian produk

    Tag produk

    Rincian Kandaraan

    mmexport1615177735430

    Skylight:Skylight dirancang pikeun ngarasakeun hawa seger jeung breathable iraha wae

    Korsi kalayan sabuk:Kulit Asli sareng PU, pilihan puteran langkung gampang asup sareng kaluar

    Motor AC (3000W):AC motor kalayan fungsi auto-tahan, motor-jempé tur low noise, kaluaran stabil.

    Sistim kontrol éléktronik:Anggo sistem kontrol listrik En-power, dipercaya sareng tahan cai.

    Pigura & Chassis:GB Standar Steel, handapeun pickling, Photostatting jeung perlakuan korosi-tahan

    Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated Ningkatkeun kaamanan visual jeung leuwih.

    Dasbor:tampilan LCD, volt méteran, kakuatan méteran, kilométer sarta kaméra sabalikna, ditambah Bluetooth, MP5, konektor USB.

    ABS Résin Panutup Plastik jeung lukisan
    Sakabeh panutup kalawan plastik résin ABS, gaduh fisik komprehensif unggulan, résistansi dampak, Stabilitas, dua per tilu beurat torek ti iron.Automobile-grade, Robot-lukisan.

    Sistim Lampu LED

    Ngahijikeun sirah LED sareng lampu pungkur Lampu péngkolan, lampu rem, lampu mundur.Konsumsi kakuatan rendah sareng ningkatkeun 50% langkung seueur dina pancaran cahaya.

    IMG_20200408_150406
    mmexport1615177755392

    Panel instrumen

    High-definisi The Integrated suntik-dibentuk panel instrumen LCD, penampilan geulis, mobil jeung hampang suku, fashionable jeung awét.

    Litium Beusi Fosfat Adonan

    kalawan sistem BMS, kakuatan Strong, climbing gampang, konsumsi énergi low, kakuatan tinggi, hemat energi jeung perlindungan lingkungan, Bisa manjangkeun umur batréna

    Sistem marake

    Rem cakram hareup sareng rem kendang pungkur, rem sénsitip, éta tiasa ngerem gancang nalika ngerem dina laju anu luhur, sareng rem eureun salami anjeun hoyong.

    Sagala jinis Cargo Box pikeun dipilih

    Kargo Box --BF: serat basalt

    Ukuran: 875 * 1080 * 995mm
    Ieu tipe anyar panyalindungan lingkungan anorganik kalawan-kinerja tinggi,
    Standar uji kacilakaan standar Éropa, sareng perjalanan super aman

    mmexport1615177759703

    Kotak Kargo Pilihan-Dilengkepan ku sistem pendingin sareng sistem pemanasan

    Ukuran: 875 * 1080 * 995mm
    Desain sistem cooling pikeun buah, sayur, kadaharan ti laut, inuman, angkutan ubar, ti -18 ℃ nepi ka 10 ℃;Desain sistem pemanasan pikeun takeaway, suhu ti 40 ℃ nepi ka 60 ℃. Kotak kargo bisa dibagi jadi dua spasi, hiji keur cooling sarta hiji keur pemanasan.

    Hopper alloy aluminium

    Ukuran: 875 * 1080 * 400mm
    Sanggeus perlakuan panas sarta alloying strengthening.

    Spésifikasi Téknis Produk

    EEC L6e-BP Homologation Standar Téknis Spésifikasi

    No.

    Konfigurasi

    Barang

    Y2-C

    1

    Parameter

    L * W * H (mm)

    2890*1180*1780

    2

    Dasar kabayang (mm)

    1840

    3

    Jarak Tanah Min. (mm)

    160

    4

    Beurat Curb (Kg)

    405

    5

    Max.Laju (Km/h)

    45

    6

    Max.Jarak (Km)

    80-100

    7

    Kapasitas (Jalma)

    1

    8

    Ukuran Kotak Kargo (mm)

    875*1080*995

    9

    Beban dipeunteun (kg)

    300

    10

    Modeu setir

    Setir Tengah

    11

    Sistim kakuatan

    A/C Motor

    60V 3000W

    12

    Batré Litium

    Batré LiFePo4 105Ah

    13

    Waktu Ngecas

    2-3 jam (220V)

    14

    Charger

    Calakan carjer

    15

    Sistem marake

    Tipe

    Sistim hidrolik

    16

    Hareupeun

    Disk

    17

    Tukangeun

    kendang

    18

    Sistim gantung

    Hareupeun

    DoubleWishbone bebas

    19

    Tukangeun

    Integratedl As Rear

    20

    Gantung kabayang

    Ban

    hareup 135/70-R12 pungkur 145/70-R12

    21

    Hub kabayang

    Aluminium Galunggung Hub

    22

    Alat Fungsi

    Mutil-média

    MP3 + Kaméra Mundur

    23

    Konci Tengah

    Tingkat Otomatis

    24

    Hiji Tombol Mimitian

    Tingkat Otomatis

    25

    Panto & Jandéla Listrik

    2

    26

    Skylight

    Manual

    27

    Korsi

    Kulit

    28

    Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    produkkategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.