produk

EEC L7e Electric kargo Pickup-TEV

Kendaraan kargo listrik Yunlong dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Modél TEV nyaéta 2 korsi hareup, speed max 80Km / h, rentang max 180Km, ABS jeung Airbag geus sadia.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.


Rincian produk

Tag produk

Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

Bungkusan & Loading:4 unit pikeun 40HC.

EEC L7e-CU Homologation Standar Téknis Spésifikasi

No.

Konfigurasi

Barang

TEV

1

Parameter

L * W * H (mm)

3680*1400*1940

2

Dasar kabayang (mm)

1800

3

Max.Laju (Km/h)

80

4

Max.Jarak (Km)

150-180

5

Kapasitas (Jalma)

2

6

Beurat Kerb (Kg)

750

7

Jarak Tanah Min. (mm)

240

8

Ukuran Hopper Pickup (mm)

2120*1400*360

9

Ukuran Kotak Kargo (mm)

2120*1400*1200

10

Kapasitas Muatan (Kg)

650

11

Nanjak

≥20%

12

Modeu setir

Kénca / Leungeun Katuhu nyetir

13

Sistim kakuatan

Motor

10Kw PMS Motor

14

Jenis Batré

Batré Litium Beusi Fosfat

15

Tegangan Dipeunteun (V)

89.6

16

Total Kapasitas Batré (KWh)

18.5

17

Dipeunteun/Max.Torsi (Nm)

24/110

18

Dipeunteun/Max.Daya (KW)

10/24

19

Waktos Akselerasi (s)

<15

20

Waktu Ngecas

6,5 jam

21

Cara Ngecas

Daya rumah tangga / AC Ngecas Tihang

22

Sistem ngerem

Hareupeun

Disk

23

Tukangeun

Disk

24

Sistim gantung

Hareupeun

Panundaan Mandiri

25

Tukangeun

Axle Rear terpadu

26

Sistem kabayang

Ukuran Ban

175/65R14

27

Roda Rim

Rim Aluminium

28

Alat Fungsi

ABS Antilock

29

Daya setir éléktronik

30

Sabuk korsi Perhatosan

31

Ngonci sentral listrik

32

Kaméra ngabalikeun

33

Loudspeaker

34

Reverse Buzzer

35

BAS

36

Layar LED

37

Lampu hareup

38

Daytime ngajalankeun Lampu

39

Lampu buntut

40

AC

41

Wiper listrik

42

Jandela

Dorong-tarik

43

Kaca spion

adjustment listrik

44

Punten Catet yén sadaya konfigurasi ngan ukur pikeun rujukan anjeun saluyu sareng homologasi EEC.

bubuka lengkep

1. Batré:Batré litium 18.5kwh, kapasitas batré ageung, jarak tempuh 180km, gampang dirambat.

2. Motor:10 Kw Motor speed maksimum bisa ngahontal 80km / h, kuat sarta cai buktina, noise handap, euweuh sikat karbon, pangropéa-gratis.

3. Sistem rem:Kabayang hareup ventilated disc jeung kabayang Rear disc kalawan sistem hidrolik bisa mastikeun kasalametan nyetir kacida alusna.Cai mibanda rem leungeun pikeun rem parkir pikeun mastikeun mobil moal geser sanggeus parkir.

4. Lampu LED:Sistem kontrol lampu lengkep sareng lampu utama LED, dilengkepan sinyal péngkolan, lampu rem sareng lampu jalan siang kalayan konsumsi kakuatan anu langkung handap sareng pancaran cahaya anu langkung panjang.

5. Dasbor:LCD layar kontrol sentral, tampilan informasi komprehensif, singket tur jelas, kacaangan adjustable, gampang timely ngartos kakuatan, mileage, jsb.

6. AC:Setélan pendinginan sareng pemanasan hawa nyaéta pilihan sareng nyaman.

7. Ban:Ban vakum 175/65R14 ngandelkeun sareng ngalegaan ningkatkeun gesekan sareng cengkraman, ningkatkeun kaamanan sareng stabilitas.Sisi kabayang baja awét sareng anti sepuh.

8. Lempeng logam Panutup jeung lukisan:Alus sipat fisik sarta mékanis komprehensif, résistansi sepuh, kakuatan tinggi, pangropéa gampang.

9. Korsi:2 korsi hareup, kulit lemes sareng nyaman, Seat tiasa multi-arah adjustment dina opat cara, sarta desain ergonomic ngajadikeun korsi nu leuwih nyaman.Sareng aya sabuk dina unggal korsi pikeun kaamanan nyetir.

10. Kaca hareup:3C Certified tempered na kaca laminated · Ningkatkeun éfék visual jeung kinerja kaamanan.

11. Multimédia:Cai mibanda kaméra sabalikna, Bluetooth, video jeung Radio Hiburan nu leuwih ramah-pamaké sarta gampang beroperasi.

12. Sistem gantung:Suspénsi hareup nyaéta Suspensi Independen sareng gantung pungkur nyaéta Gandar Pungkur Terpadu kalayan struktur anu sederhana sareng stabilitas anu saé, sora anu langkung handap, langkung awét sareng dipercaya.

13. Pigura & Chassis:Struktur anu didamel tina pelat métal tingkat otomatis dirancang.Puseur gravitasi low platform kami ngabantosan nyegah rollover sareng ngajaga anjeun percaya diri nyetir.Diwangun dina chassis pigura tangga modular kami, logam dicap tur dilas babarengan pikeun kaamanan maksimum.Sakabéh chassis ieu lajeng dicelup kana mandi anti korosi saméméh pos kaluar pikeun cet na assembly final.Desain anu ditutupan langkung kuat sareng langkung aman tibatan anu sanés di kelasna bari éta ogé ngajagi panumpang tina cilaka, angin, panas atanapi hujan.

sva (1)
sva (4)
sva (2)
sva (5)
sva (3)
sva (6)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami