kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

kaahlian pamakéan kandaraan listrik EEC COC

Sateuacan jalan ka EEC-speed low kandaraan listrik, pariksa naha rupa lampu, méter, tanduk jeung indikator jalan bener;pariksa indikasi méteran listrik, naha daya batré cukup;pariksa naha aya cai dina beungeut controller jeung motor, sarta naha bolts ningkatna leupas , Naha aya hiji sirkuit pondok;pariksa naha tekanan ban minuhan kabutuhan nyetir;pariksa naha sistem steering normal sarta fléksibel;pariksa naha sistem ngerem normal.

 

Mimitian: Selapkeun konci kana switch kakuatan, nyieun switch rocker dina kaayaan nétral, balikkeun kenop ka katuhu, ngahurungkeun kakuatan, saluyukeun steering, sarta pencét tanduk listrik.Supir kedah nyekel gagang setir pageuh, tetep panonna lempeng ka hareup, sareng henteu neuteup ka kenca atanapi ka katuhu pikeun ngahindarkeun gangguan.Hurungkeun switch rocker ka kaayaan maju, lalaunan balikkeun cecekelan kontrol speed, sarta kandaraan listrik dimimitian mulus.

 

Nyetir: Salila prosés nyetir EEC kandaraan listrik-speed low, laju wahana kudu dikawasa nurutkeun kaayaan sabenerna beungeut jalan.Lamun kaduruk, ngajalankeun dina speed low on jalan henteu rata, jeung tahan cecekelan steering pageuh ku duanana leungeun pikeun nyegah Geter telenges cecekelan steering ti hurting ramo atawa pigeulang Anjeun.

 

Setir: Nalika EEC kandaraan listrik-speed low keur nyetir di jalan umum, tahan cecekelan steering pageuh ku duanana leungeun.Nalika péngkolan, tarik cecekelan setir ku hiji leungeun jeung mantuan push ku leungeun séjén.Nalika péngkolan, ngalambatkeun, kacapi, sareng nyetir lalaunan, sareng laju maksimalna henteu langkung ti 20km/jam.

 

Parkir: Nalika EEC-speed low kandaraan listrik diparkir, leupaskeun cecekelan kontrol speed, lajeng lalaunan lengkah dina pedal marake.Saatos kandaraan eureun steadily, saluyukeun switch rocker ka kaayaan nétral, sarta narik rem leungeun pikeun ngalengkepan parkir.

 

Ngabalikeun: Sateuacan ngabalikeun, kandaraan listrik-speed rendah EEC kedah ngeureunkeun sadayana kendaraan, nempatkeun saklar rocker dina posisi ngabalikeun, teras lalaunan péngkolan cecekelan kadali laju pikeun ngawujudkeun ngabalikeun.

图片1


waktos pos: Sep-14-2022