spanduk

produk

  • EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    EEC L7e Electric Pickup Treuk-Pony

    Truk pickup listrik Yunlong kalayan persetujuan EEC L7e dirarancang khusus pikeun sadaya aplikasi dimana reliabilitas, kualitas manufaktur sareng desain fungsional mangrupikeun prioritas.Kendaraan utilitas listrik ieu mangrupikeun hasil tina pangalaman mangtaun-taun sareng tés dina widang ieu.

    Posisi:Pikeun logistik komérsial, angkutan masarakat jeung angkutan kargo lampu ogé pangiriman mil panungtungan.

    Syarat pembayaran:T / T atanapi L / C

    Bungkusan & Loading:4 Hijian pikeun 1 * 40HQ.